CROISSANTERIE PIGALLE

CROISSANTERIE PIGALLE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Croissanterie Pigalle. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 15:37 Prima broodjes
10 mei 2022 om 15:07 Lekkere broodjes, goed verpakt, snelle service. Top lunch!
24 apr 2022 om 17:36 prima op tijd en lekker
22 apr 2022 om 14:45 Lekker zoals altijd!
21 feb 2022 om 15:51 Goed belegd en netjes verpakt
20 feb 2022 om 15:08 lekkere broodjes warm en vers
20 feb 2022 om 10:22 Consistente kwaliteit van geweldige lekkere broodjes
14 feb 2022 om 14:44 Bezorging duurde een uur, maar wel een warm broodje ontvangen. Broodje roomkaas was ontzettend karig. Klein broodje met minimaal beleg, slechte prijs/kwaliteit verhouding. Eerder bestellingen altijd oké, maar dit viel echt tegen.
27 jan 2022 om 0:12 We misten een fristi…
24 jan 2022 om 15:19 Ik had een bourgondisch broodje, moest hiervoor bijna 10,- betalen en dat zag ik er niet aan af. Ik vond daarnaast twee lange haren in mijn broodje. Het broodje zelf was wel lekker. Italiaanse bol Filet was prima, ook qua prijs en kwaliteit.
23 jan 2022 om 15:49 Perfect had een voucher voor de eerste keer gebruikt (8.75e) ga je toch denken… nee hoor dezelfde perfecte kwaliteit!!
22 jan 2022 om 13:41 Broodje was lekker en goed warm. Vond het wel vrij prijzig voor hoe klein het broodje was!